Panasonic KX-NT553X IP rendszerkészülék, mint piacvezető kategória

Panasonic KX-NT553X IP rendszerkészülék

A telefon mára a legelterjedtebb, biztonságos kommunikációs eszközünké vált. A Panasonic KX-NT553X IP rendszerkészülék a piacvezető kategóriába sorolható. Felépítése könnyen kezelhető, modern, de ugyanakkor egyszerű és felhasználóbarát felülettel bír. A rendkívül produktív munkavégzést segíti. Minden nagyobb vállalat maximális sikere érdekében, a telekommunikáció létfontosságú.

A szép és lapos kialakítás bármilyen irodai környezetbe hamar beilleszthető. A Panasonic KX-NT553X IP rendszerkészülék 3 soros, 24 jegyű háttérvilágítással szerelt, LCD kijelzővel rendelkezik. Könnyen leolvasható minden információ. Egy teljesen új dimenzióba viszi az embert, a HD hangminőségének köszönhetően.

Ugyanakkor, a bejövő hívás egyszerűen átadásra kerülhet egy másik melléknek. A másik fontos tulajdonság, a kihangosított beszélgetés, ami szintén magas színvonalon történik és mindig megmarad a telefonálás szabadsága a számunkra. A Panasonic KX-NT553X IP rendszerkészülék tökéletes befektetés, ami remekül funkcionál.