Pillekönnyű és strapabíró bőrönd szett

bőrönd szett

Vannak emberek, akik sokat utaznak, hosszabb-rövidebb időre, utóbbi esetben nem szükséges a nagyméretű utazótáskát magukkal vinniük. Amennyiben többméretű koffer megvásárlásán gondolkozik, rá fog jönni, hogy a bőrönd szett mennyire gazdaságos és praktikus döntés. Jelentős összeget is megtakaríthat, ha nem egyesével vásárolja meg a koffereket.

Az egységes megjelenés pedig adott ebben az esetben, ami nagyon fontos szempont. Szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak a kabinborond.hu webshopban kapható utazótáska típusok, ráadásul prémiumminőséget képviselnek. Hosszú élettartammal rendelkeznek, néhány használat után biztosan nem kell másik készletet vásárolnia, pedig a reptéren nem mindig bánnak kesztyűs kézzel a bőröndökkel, mint tudjuk.

Könnyed és fiatalos megjelenést biztosít például a webshop választékában szereplő Roncato Light háromdarabos, négykerekes bőrönd szett, ami Olaszországban került gyártásra. Kerekei erősek, a bőrönd pedig minden irányba mozgatható. Pillekönnyű és gyakorlatilag törhetetlen ez a modell.