Praktikus és részletes horgolásminta változatok

horgolásminta

A horgolás fantasztikus tevékenység, ami sokakat kikapcsol, miközben szép holmik kerülnek ki a kezeik közül. Persze nem árt néhány jó horgolásminta, hiszen a minőségi fonal önmagában nem elég ahhoz, hogy egy takaró vagy kardigán sikerüljön.

Hol lehet igazán modern mintákat találni, amelyek valóban használhatóak? A tippünk a nordfonal.hu webáruház, ahol a legszebb fonalak mellett, pazar minták is találhatóak. Ezek ráadásul teljesen ingyenesek és valóban pontos útmutatást adnak egy-egy különleges darab elkészítéséhez.

Található itt horgolásminta pulóverhez, mellényhez, kardigánhoz, sálhoz, takaróhoz, de még egyedi párnahuzathoz, táskához és zoknihoz is. Nem kell tehát sok egy-egy horgolt remekműhöz, mint némi kézügyesség, a megfelelő fonal és természetesen egy szuper horgolásminta.

A webáruház mintáiról megtudható, hogy milyen tűkre és fonalakra van szükségünk. A fonalak pontos mennyisége is meg van adva, amiket a webáruházból azonnal be lehet szerezni. Ha Önnek is megtetszett valamelyik, akkor nem kell tovább habozni a rendeléssel!