Rovarháló tetőablakra is tehető

rovarháló

Egy tetőtéri szobában rendkívüli fontosságot kap az ablak, mivel azon kívül nem találunk más módot a szellőztetésre. Amennyiben a praktikus rovarháló mellett döntünk, a langyos nyári éjszakákon is bátran nyitva hagyhatjuk az ablakot, mert nem kell attól félnünk, hogy esetleges apró lakók költöznek be mellénk a lakásba.

Nemcsak a szürkületkor vadászatra induló szúnyogokat tartjuk kint, hanem az egész nap szabadon röpködő legyeket, darazsakat, méheket is. Azonban a tetőtérbe nem szerelhetünk fel bármit. A rolós szúnyogháló használata az ablak elforgatása miatt fontos, így bukóra és teljesen is kitárhatjuk, a személyes igényeknek megfelelően.

Az üvegszállal megerősített háló kibírja a mindennapos UV sugarakat, jó minőségének hála nem fog könnyen tönkremenni, ráadásul választhatunk az anyaga szerint műanyagot és alumíniumot. A rovarháló egyszerűen felcsavarozható, biztosítva a lakókat a szabad szellőzésről, ráadásul a műanyag alapnak hála, gazdaságos is. A rovarháló használatával nem veszítünk a kinti látványból, a speciális szövésnek hála majdnem átlátszó.