Számomra melyik a legjobb kollagén?

legjobb kollagén

Léteznek olyan természetes készítmények, mint a kollagén, amelyek nagyban hozzájárulnak testünk különböző részeinek állapotának javításához. Mivel többféle van, ezért a legjobb kollagén mindenkinek az, amelyik a leghatékonyabban segít a probléma megoldásában.

Vannak, akik a ráncok helyreállítására és az újabb ráncok kialakulásának gátolására használják, mások a haj és köröm egészségének megőrzésére. Továbbá, ez a fehérje kiváló a csontok állapotának javítására, jót tesz a porcoknak, szalagoknak, a szív- és érrendszernek, segíti a bélfal regenerálódását, de ideális a májnak és a gyomornak is. Abban az esetben, ha ízületek, inak, porcok erősítése a cél, a legjobb kollagén a marha típus. Azoknak is ez jelenti a legjobb választást, akik a tengeri eredetű élelmiszerekre allergiások.

A halkollagén az autoimmun diétát követőknek optimális, illetve a vegetáriánusoknak. Az ízületek egészsége érdekében, a legjobb kollagén a csirkeporc, amiben kondroitin is megtalálható, ami hialuronsavval kiegészítve segít megkötni a vizet az ízületekben.