Te mit szólnál, ha ajándékba kapnál egy Ford Mustang GT élményvezetést?

elmenyvezetes

Nincs olyan autókedvelő, aki ne szeretné vagy egyenesen imádná a Mustang márkát. Ez mindig is olyan verdákat dobott piacra, amelyek nem csupán szépek, de bivalyerősek is. Jó példa itt a Shelby GT 500-as. A „Tolvajtempó” című filmből ismert izomautó nem akármilyen darab (forrás: elmenyvezetes.hu).

Az oldalra látogatva egyből kiderül, hogy ezt a járgányt ki is lehet bérelni, vagyis végre semmi akadálya annak, hogy kipróbáld álmaid verdáját. A legendás amerikai autó, bizony csak nagyon ritkán látható az európai utakon. Ezért is van az, hogy sokan csak álmodoznak annak a lehetőségéről, hogy egyszer beüljenek a kormánya mögé és a gázra tapossanak.

Akinek pedig van egy ilyenje, az esetek döntő többségében a garázsban tartja azt, mindentől távol. Habár ez a verda arra lett készítve, hogy repesszen vele a tulaj, teljes mértékben meg lehet érteni, ha valaki inkább csak a négy fal között gyönyörködik benne.

Ha Te nem ebbe a kategóriába tartozol, hanem kint az utakon akarod látni, hogy mire is képes ez az autó, akkor az elmenyvezetes.hu oldalon remek helyen jársz. Magyarországon egyedülálló módon, kipróbálhatod ezt a járgányt és megtapasztalhatod, hogy mi teszi annyira ellenállhatatlanná.

Amint elindulsz vele és egy kicsit gyorsítasz, egyből érezni fogod, hogy mit is jelent 300 lóerő. Aki imádja a járgányokat, legyen az bármilyen márkájú vagy típusú, biztosan beleszeret ebbe. Az 5.0 literes, V8 -as motor hangjánál pedig nincs jobb.

Amikor beindul a kocsi, máris felmegy az adrenalin szint. A Shelby GT 500-as kultusza mindenkit tiszteletre int. Ezért is van az, hogy ezt nem csupán a „Tolvajtempó”, de számtalan egyéb filmben is látni lehet.

Aki ki akarja próbálni, hogy mit jelent ennek a sofőrjének lenni, az mindenképp el kell látogasson a fenti oldalra és fel kell vegye a kapcsolatot a munkatársakkal. Nyilván nem lehet szavakba önteni azt az érzést, amit ez a Mustang garantálni tud.

Ezért is érdemes még ma betelefonálni és egyeztetni a szakemberekkel, akik készséggel állnak rendelkezésre. Itt minden arról szól, hogy a kliensek, érdeklődők megfelelő körülmények között próbálhassák ki ezt a gyönyörű verdát.