Természetes hidratáló krém a bőr kényeztetéséért

hidratáló krém

A téli időszakban fokozottan ki vagyunk téve a természet okozta kellemetlenségeknek. A gyakran hideg szelek gyorsan ki tudják fújni a bőrünket, ami szárazzá és érzékennyé válik ennek nyomán. Sokaknál ez az arcon és a kezeken vehető észre leghamarabb. A megfelelő összetevőkkel rendelkező hidratáló krém ilyen helyzetekben gyors segítséget tud nyújtani.

Amennyiben elhanyagoljuk ennek az alkalmazását, úgy a fájdalom sokáig fokozódhat és a nagyon megterhelt bőrfelszín kirepedezik, aminek mentén sebek keletkeznek. Mindez könnyedén megelőzhető a hidratáló krém rendszeres bevetésével. Ne bízzunk semmit sem a véletlenre és csakis a természet erejét kiaknázva lépjünk akcióba!

A mesterséges anyagok könnyedén allergiás reakciók kiváltását okozhatják, ezért megéri elkerülni ezeket. A HerbArting vegán kozmetikumokban teljesen mellőzi a hozzáadott illatanyagokat és felesleges komponenseket. A hidratáló krém ápoló csodamogyoróvízből, bőrtápláló bio mandulaolajból, minőségi shea vaj, valamint E-vitamin és panthenol hozzáadásával készül. A várt eredmény nem marad el.