Új hatást kelt a Renova kádfelújító zománc

Renova kádfelújító zománc

A tavasz és nyári évszak egyben a lakás körüli munkálatok szezonja is, hiszen ilyenkor nem okoz problémát, ha tárva-nyitva kell legyenek az ajtók, ablakok a festékszag elillanása miatt vagy netán néhány bútort kell kipakolni a szabadba, hogy elférjünk a helyiségekben. Amennyiben a fürdő felújítását célozzuk meg, akkor jelentősen csökkenthetjük a költségeinket, ha okosan gondolkodunk és a Renova kádfelújító zománc mellett döntünk.

Minek vásároljunk egy másik fürdőzésre alkalmas terméket, ha a jelenlegi is megfelel a célnak, mindössze csak egy keveset javítani kell rajta? A Renova kádfelújító zománc alkalmazása igen egyszerű és a tartósságához nem fér kétség. Tapasztalni fogjuk az előnyeit, amint kezelésbe vesszük a felületet.

Természetesen az elő- és utómunkálatokra is fordítsunk elegendő hangsúlyt! A régi fedőréteg eltávolítása, zsír és portalanítás kulcsfontosságú. A Renova kádfelújító zománc jól bírja a terhelést, de a klórnak és más hasonló összetételű vegyszernek csak nehezen áll ellen, ezért ezt mindenképpen tartsuk szem előtt, mielőtt bármivel tisztítani akarjuk!