A baba bicikli másfél éves kortól használható

baba bicikli

A mozgás öröme nagyon fiatal korban észrevevődik. Amennyiben szívesen hagyná játszani a gyermekét az udvaron vagy a parkban, akkor javasolt bevetni a baba bicikli valamelyik változatát. Természetesen nem újszülötteknek javasolt, azonban ahogy megtanulnak járni, máris kipróbálhatják ezt a játékot.

A termék lényege, hogy nincsenek pedálok, azonban a gyerkőc a lábaival hajthatja a biciklit. Nem kell tartani a balesetektől, ugyanis a lurkónak a lába mindig leér a földre, ezáltal képes megtámasztani önmagát. A baba bicikli már másfél éves kórtól használható, de ez nem jelenti azt, hogy szülői felügyelet nem szükséges, mert az óvó tekintetek mindig jól jönnek.

Tudatni kell a csöppséggel, hogy lehetőleg a zöld füves területen maradjon, netán a járdán, de semmiképpen sem veheti fel a versenyt mondjuk az autósokkal. A baba bicikli akár 4 éves korig is alkalmazható. A lényeg, hogy már a korai életszakaszban megtanulnak egyensúlyt tartani, ezáltal pedig a későbbiekben képesek lesznek a valódi biciklizés elsajátítására. Addig is élvezik az önfeledt játékot.