Nőies szabású kötött pulóver

kötött pulóver

Azok az idők már sajnos elmúltak, amikor a fiatal hölgyek saját maguk készítették el a kötött holmikat a hideg évszakra, napjainkban a legtöbben már megvásárolják ezeket. Nagyon jó ötlet, hiszen igazán elegáns, divatos kötött pulóver modellek láttak napvilágot, a gyártóknak köszönhetően.

Sok üzletből beszerezhetünk egy-két darabot, de ha valóban színvonalas felsőket akarunk a magunkénak tudni, akkor a miniboxshop.hu online üzlet virtuális polcain célszerű szétnéznünk. Kitűnő választás a készleten helyet kapott, gyöngyökkel díszített Hanna kötött pulóver, ami finom, nőies szabású, puha érintésű darab. Magas derekú nadrágokhoz, farmerekhez ideális választás, mivel rövidebb szabású.

Nagyon kellemes és komfortos viseletet biztosít, lévén az ujjai bő fazonúak, a végükön passzéval. Első látásra elkápráztat ez a kötött pulóver az elől csíkozott kötésmintával, az ujjain pedig gyöngyös díszítéssel. Télen jó, ha aláveszünk egy hosszú ujjú pamut felsőt, mert ez a réteges öltözék biztosan melegen tart.