A babérmeggy lenyűgözi a háztulajdonosokat

babérmeggy

Ha nem szeretné a betonból vagy a fából készült kerítéssel bekeríteni a tulajdonában lévő területet, böngéssze át a dísznövényeket forgalmazó weboldalakat, ahol rengeteg színes kúszónövény elérhető, aminek beültetésével megoldhatja a fennakadást! A babérmeggy sűrű növésű, évelő cserje, ami mindig üdítő színekben pompázik, a kerttulajdonosok legnagyobb örömére.

Ragyogó fényben tündöklő leveleit egész éven át megtartja és minden tavasszal fehér színben pompázó virágba borul, aminek erős illata átjárja az egész környéket. A virágzást követően, piros kis bogyók díszítik a babérmeggy sövényt. Különálló bokrok is formálhatóak a gyorsan terjedő kúszó növényzetből, ami precíz gondozást és nyírást igényel, hogy a végeredmény szemet gyönyörködetetővé váljon.

Vízigénye átlagos, elhagyható a mindennapi öntözés, viszont figyelni kell, hogy világos, napos helyre kerüljön az udvaron. A babérmeggy minden évszakban csodálatosan szép dekorációként szolgál és a beszerzése sem igényel hatalmas anyagi befektetést, ennek jóvoltából megfontolandó a megvásárlása.