A diafilm még ma is népszerű

diafilm

A felnőttek között bizonyára mindenki emlékszik arra, hogy milyen izgalmas volt, amikor a szüleik levetítettek nekik egy-egy izgalmas kis rajzfilmet. Igen, ez bizony a diafilm volt. Jó pár évtizeddel ezelőtt nem voltak mesefilm csatornák, így a gyermekek nagyon örültek, amikor lehetőségük volt egy aranyos történetet végigizgulni a testvérekkel, barátokkal.

Ebben a retro élményben a mai lurkóknak is részük lehet, hiszen most is kapható diavetítő gép filmekkel. Nem kell az antikváriumokban keresgélni, mert ilyesmit akár az internetes boltokban is találunk, új állapotban, kiváló áron.

A vesszoparipa.hu webshopban gép és sok csodálatos diafilm is megrendelhető szuper áron. Feleleveníthetjük az egész családdal Ludas Matyi, Sün Balázs vagy Vuk kalandjait és még nagyon sok klasszikust is megtalálunk itt.

Az örökzöld mesék mellett, ugyanakkor az új idők nagy kedvencét is, a Bogyó és Babócát is megnézhetjük diafilmen. Egy ilyen program a mai gyermekek érdeklődését is felkelti, ráadásul kiváló esti kikapcsolódás lehet az egész családnak.