A biztonsági autós gyerekülések, babahordozók kínálatáról néhány szóban

Biztonsági autós gyerekülések, babahordozók

Kisbabával utazni nem egyszerű dolog, főleg, amikor hosszabb útra készülünk. A gondos szülőknek már jó előre össze kell készíteniük azokat a holmikat, amelyekre az utazás során szükség lehet. A biztonsági autós gyerekülések, babahordozók segítségével meggyőződhet arról, hogy a csemetéje nemcsak kényelmesen és komfortosan, de védelem alatt utazik a hátsó ülések egyikén.

De mi a különbség a gyerekülés és a babahordozó között? Nos, az utóbbi ülőalkalmatosság az újszülött csecsemőknek tökéletes, egészen addig, amíg a növésben lévő kicsik elérik a 13 kg súlyt. A babahordozót mindig a menetiránnyal ellentétesen kell bekötni, ideális esetben a hátsó ülésen. Ha mégis kénytelenek vagyunk az első ülésre tenni a hordozót, a légzsákokat előzőleg ki kell kapcsolni.

A gyerekülések, ahogy azt a nevük is kiválóan sejtetik, a nagyobb gyerkőcöknek alkalmasak az utazásra, egészen addig, amíg a kis lurkó magasabb lesz 135 cm-nél. A biztonsági autós gyerekülések, babahordozók részletesebb ismertetéséért kattintson a fent elérhető linkre!