A Dell R730 lehengerlő teljesítménye

Hogyha a szerverekről van szó, akkor nem érdemes kompromisszumokat kötni. Minden esetben a lehető legjobb minőségre és teljesítményre van szükség. A Dell R730 már számtalanszor bebizonyította, hogy az egyik legjobbnak számít a maga kategóriáján belül.

Az erős CPU és a memória villámgyorsan elérhetővé teszi az adatokat. A bővíthetőség szintén meghatározza egy adott szerver használhatóságát. Elég kellemetlen, hogyha erre nincs lehetőség, mert akkor cserére szorul vagy be kell szerezni egy másikat a már meglévő mellé.

Viszont a Dell R730 egyszerre több terabájtnyi adatot képes kezelni, amelyek a merevlemezen találhatóak. A megbízható üzemelés érdekében nem árt a szoftveres karbantartást is elvégezni bizonyos időközönként, mert csak így garantálható a hibamentes működés.

Már számtalan esetben volt rá példa, hogy leálltak egy adott cég szerverei. Ezeknek az újraindítása és az ismételt üzembe helyezése sok időt vehet igénybe, ami jelentős anyagi kiesést vonhat maga után. Ezért fontos az olyan minőségi modellek mellett dönteni, mint a Dell R730.