A felmosó mop megkönnyíti a dolgát

felmosó mop

A takarításhoz alkalmas termék többféle kivitelben van jelen a szaküzletekben. A lapos felmosó mop kimondottan praktikus. Ezt a sokoldalú eszközt leginkább nagyobb területek tisztításához, makacsabb szennyeződések esetén használják. Sarkok és szekrények melletti részek súrolásához tökéletes alternatívát jelent.

A hagyományos pamut változatot kevésbé szennyezett helyeken részesítik előnyben. A pozitívumai közé sorolható a kiemelkedő nedvszívó képessége. Könnyen befér a bútorok közé és azok alá. Nagyon egyszerű és kényelmes a használata, ami leginkább a kicsi súlyának és a precíz kialakításának köszönhető. Speciális felmosó mop is található a széles felhozatalban. Néhány modell saját öntözési rendszerrel rendelkezik. Ez azért előnyös, mert nem kell vödör a takarításhoz.

A nyél hosszát úgy érdemes kiválasztani, hogy görnyedés nélkül tudjon vele dolgozni. Manapság már léteznek teleszkópos nyelek is, amelyek könnyen méretre szabhatóak. A felmosó mop segítségével a lakást kevesebb energiával tarthatja tisztán.