A felni márkák közül az Autec régóta kedvelt

felni márkák

Aki először veszi fontolóra, hogy a régi acélfelni helyett inkább egy alufelnit vagy egy még profibb könnyűfém tárcsát vásárol meg, bizonyára szeretné tudni, hogy melyik gyártót érdemes választani. Nem meglepő módon, a felni márkák óriási felhozatalával lehet találkozni a hazai piacon is, ezért kezdőként nem annyira egyszerű eligazodni. Jól jöhet tehát egy ismertető, ami bemutatja a legjobb brandeket, amiknek a termékében biztosan nem fog csalódni az ember. Szóval melyek a legnépszerűbb, méltán híres és megbízható felni márkák? Sokaknál első helyen vannak az Autec tárcsák. A német vállalat egyik legfőbb előnye, hogy a gyártási procedúra minden egyes fázisát saját maga végzi. Elkötelezett a folyamatos modernizáció mellett, és mindent megtesz a kifogástalan minőség érdekében.

Nem csoda, hogy számos listán, ahol a felni márkák szerepelnek, ez a top 3-ban szerepel. A gyártó mellett szól még, hogy nagyon korszerű könnyűfém gyártó gépekkel rendelkezik. A rendkívül szigorú minőség ellenőrzési procedúrái mindenben megfelelnek a 21. századi biztonsági követelményeknek. A hazai piacon fellelhető felni márkák közül biztos, hogy semmilyen téren nem okoz majd csalódást ez. A gyártó szinte teljes körű áruválasztékkal rendelkezik, ugyanis a kisebb járművektől egészen a kisteherautóig mindenféle járgányra kínál különféle termékeket.

Acél vagy alumínium felni legyen a befutó?

Az alufelni és az acélfelni közötti legfontosabb különbségek a tartósságból és az anyagösszetételből adódnak. A kimagasló teljesítményű felni ismérve, hogy az alumínium ötvözettel rendelkezik. A jó összetétel eredménye a hosszú élettartam, tartósság és magas minőség.

Alig 30-40 éve még minden kocsin lemez felni volt. A 2000-es évektől kezdve azonban ezek egyre jobban kiszorultak, hiszen átvette a helyüket az alufelni. Érthető is, hogy sokan ezt választották, hiszen az alufelnivel felszerelt gépkocsik kinézete radikálisan megváltozik. Teljesen mindegy, hogy egy olcsó vagy egy prémium járműről van szó, a jó megválasztott felni segítségével az még szebb lesz.