Egy zászlókészítő feljegyzései

Zászlókészítő

A Poliform zászlók nemcsak hazánkban, hanem külföldön is a minőség nagykövetei. Zászlókészítő vállalkozásként, minden esetben a minőségre, a tartósságra és az ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére helyezzük a hangsúlyt. Mire számíthat Ön, ha tőlünk rendel zászlót?

A lehetőségek végtelen tárházára. Cégünk ugyanis hatalmas áru és raktárkészlettel rendelkezik a legkülönfélébb zászlótípusokból, változatos méretekben és kivitelben. Elérhetőek nálunk a kültéri és beltéri magyar, Európa, egyházi, céges és más nemzetek zászlói, a reklám- és sport zászlókról nem is beszélve.

Zászlókészítő vállalkozásunk már több mint 30 éve kezdte pályafutását, és ez idő alatt több, mint 3 millió skandináv királyi zászlót szállítottunk Dániába és más skandináv országokba, illetve szintén több millió magyar zászló talált új gazdára hazánkban.

A leghíresebbek egyike kétségtelenül a Millenniumi Emlékzászló, ami ma is minden önkormányzat és polgármesteri hivatal belső terében megtalálható, illetve a 33 méteres zászlórúdon elhelyezett, 8×4 méteres országzászló, amit a Kossuth téren vontak fel, 2015-ben. Fontos Önnek a minőség és megbízhatóság? Válasszon az időjárás- és UV-álló zászló kínálatunkból!