A KASEI fűnyíró innovációi nagyszerűek

KASEI fűnyíró

Ne legyen többé gondja a fűnyírással! A KASEI fűnyíró a legjobb barátja lesz a gondozott és egészséges gyep elérésében. Az összehajtható fogószár egyszerű szállítást és helytakarékos tárolást tesz lehetővé minden helyzetben. Így soha nem jelent majd gondot, hogy hová tegye a fűnyírót, amikor az éppen nincs használatban.

A nagyobb méretű kerekek nemcsak a könnyebb manőverezhetőséget segítik, hanem jobban bánnak a fűvel azáltal, hogy minimalizálják a talajba nyomódás káros hatásait. Ez a KASEI fűnyíró a nehezebben hozzáférhető területeken sem fog csalódást okozni, hiszen bárki könnyen dolgozhat vele. A vágási magasság igény szerint állítható, így mindig az adott felület jellemzőihez lehet illeszteni, hol több, hol kevesebb mennyiség nyírásához.

Nem számít, ha hosszú vagy rövid füvet kell vágnia, a KASEI fűnyíró megbirkózik az elvadultabb növényzettel is, kiváló végeredményt hagyva maga után. De azt ne felejtse el, hogy a gyep jobban szereti, ha egyszerre csak kisebb mennyiség lesz levágva belőle. Hagyja bátran, hogy a KASEI fűnyíró a segítője legyen, ezzel időt és energiát spórolva meg!