A környezetbarát párnás kávéfőző előnyei

párnás kávéfőző

Manapság már rengeteg kávéfőző közül választhatnak a kávéitalok kedvelői. Itt van mindjárt a párnás kávéfőző, temérdek előnyös tulajdonsággal. Lássuk is ezeket! Első körben érdemes leszögezni, hogy a működési elve hasonló a kapszulás kávégépekhez.

Porciónkénti elv alapján működik, tehát a filterpapírból készült kerek, lapos kávépárnák egy-egy adag kávéőrleményt tartalmaznak. A használata tehát ugyanolyan egyszerű, mint a kapszulás változatoké. A párnás kávéfőző ugyanakkor környezetbarátnak is mondható, hiszen a kávépárnák teljesen komposztálhatóak. Azt szintén érdemes tudni, hogy egyszerre legfeljebb 2 csészényi kávét főz le, azonban a párnás kávéfőző időközben olyan kiegészítő funkciókkal is gazdagodott, mint a tejhabosító.

Nagyon jó választás azoknak, akik ugyanolyan kényelemre és gyorsaságra vágynak, mint amit az automata változatok nyújtanak, de nem keresik az igény szerinti beállításokat. Ami még mellette szól, az ár, hiszen valamivel olcsóbb, mint az automata kávégépek. A kavegepwebshop.hu webáruházban több fajtából is válogathatunk.