Hogyan érdemes esküvői helyszínt keresni?

esküvői helyszín

Szerencsés esetben egyszer van egy párnak esküvője, és amikor a nagy napra készülnek, semmiféle megalkuvást nem szabad tenniük, sem a helyszín, sem pedig a többi dolog tekintetében. Csakis a legjobbat és a legszebbet érdemes elfogadni, másképp nem mondhatják majd magukat maximálisan elégedetteknek. Elsőre talán nem is gondolná az ember, hogy mennyi mindenre kell figyelni egy esküvői helyszín kiválasztásánál. Először is arra, hogy ne legyen túl messze, ne tegyük ki a meghívottjainkat hosszadalmas és fárasztó utazásnak.

Figyelni kell továbbá arra, hogy minden körülmény tökéletes legyen a kiválasztani óhajtott helyszínen, ne csak egy teraszra tudjanak a vendégek kimenni, hanem ha ahhoz van kedvük, akkor nagyot sétálhassanak a kertben, esetleg tóparton. A tágas jelleg szintén nagy fontosságot nyer, hiszen mindenki azt szeretné, ha a násznép kényelmesen érezné magát az eseményen.

Nos, a Budapesthez mindössze 50 km-es távolságra található Fenyőharaszt Kastélyszálló ideális esküvői helyszínnek ígérkezik, mivel exkluzív környezetben, egy őspark szívében található. Ezzel a helyszínnel első pillantásra levehetjük a lábukról a vendégeket, egyszerűen el lesznek tőle ragadtatva. Főképpen a városban élő meghívottakat fogja elbűvölni, hiszen a hatalmas fák között zajló polgári szertartás magával ragadó lesz. 70-200 fős esküvői rendezvényhez optimális választás a Fenyőharaszt Kastélyszálló, ahol a teljes esküvőszervezést is átvállalják, ha a fiatalok azt szeretnék.

A gyönyörű környezet, a szabadtéri szertartás, szabad programok, egy csodásan feldíszített parti sátor alatt megtartott ünnepi vacsora mind-mind vonzóvá teszi ezt a helyet. Akik szeretnének szállást is foglalni a vendégeik részére, azt is megtehetik, mert a kastélyszálló rendelkezésükre bocsájtja a modern, profin felszerelt szobáit. Ennek a lehetőségnek köszönhetően, a meghívottak már az érkezéskor elfoglalhatják szobáikat, ahol felfrissülhetnek az utazást követően, és ahová a szórakoztató buli után visszatérhetnek pihenni, a hazaút előtt.