A MÉH telep szolgáltatásai a cégek számára

MÉH telep
A Méhes Hulladék többféle módon tud segíteni a különféle hulladékokkal kapcsolatban, nem csupán a magánszemélyeknek, de a cégeknek is. A MÉH telep az ipari termelő vállalkozásoknak olyan megoldásokat kínál, amik a keletkező hulladékok széles körű elszállítását célozza meg.
Vállalja a cégek, szervezetek, önkormányzatok és egyéb társaságok felgyülemlett, hasznosítható hulladékainak elszállítását, természetesen betartva a 21. századi normákat, minden tekintetben legálisan járva el. Ami pedig az egész procedúrát a lehető legkönnyebbé teszi a kliens szemszögéből, az a tény, hogy a MÉH telep még az adminisztratív feladatok jogszerű elvégzésében is rendelkezésre áll.

Sőt, a segítőkész csapat akár tanácsokkal is szolgál és segít a hulladékanyagok megfelelő, illetve takarékos gyűjtését illetően, aminek eredményeként az ember igen sok pénzt és időt tud megtakarítani. Igény szerint, akár 24 köbméteres konténereket is biztosítani tud a MÉH telep a felgyűlt hulladékok tárolásához.
Ezeknek az elszállítását rugalmasan, rövid határidővel tudja vállalni a méh telep. De kisebb, akár 5 vagy épp 10 köbméteres konténer is kérhető. Így a keletkezett hulladék mennyiségének megfelelő konténert tudja megrendelni, ami a lehető legkevesebb ideig foglalja a helyet.

Érthető, hogy mitől reális a használt akkumulátor átvételi ár

Ha elromlik egy traktor, mezőgazdasági jármű, személygépkocsi vagy épp teherautó akkuja, akkor azt nem szabad csak úgy kidobni. Jogos a kérdés, hogy akkor mit lehet tenni vele? Egyrészt jó, ha mindenki tudja, hogy a használt akkumulátor átvételi ár napjainkban is igencsak reálisnak mondható.
Ha valaki beviszi a működésképtelen, rossz, meghibásodott vagy túl régi akkut egy telephelyre, akkor azért jó pénzt kaphat. Másrészt ugye a szerkezet veszélyes hulladéknak számít, így a háztartási hulladékok közé nem dobható, mert nem megfelelően kezelik sem szállításkor, sem feldolgozáskor, illetve a benne található anyagok rosszat tesznek a környezetnek.
A használt akkumulátor átvételi ár azért kedvező, mert az eszköz működésképtelen állapotában is ér valamennyit. A benne található 6 kg félólom és 3 kg műanyag igen értékesnek számít.