Az azonnal terhelhető implantátum kielégíti az igényeket

azonnal terhelhető implantátum

A beültetés minimális fájdalommal jár, hiszen a lágyszövetek alig sérülnek. Az azonnal terhelhető implantátum nagyon kevés vertikális csontállomány esetén is alkalmazható, vagyis nincsenek bonyolult, reménytelen esetek. A csavar behelyezését követően, ideiglenes felépítményt kap a páciens, amit 72 óra elteltével lecserélnek a véglegesre.

Ez a csúcstechnológiai eljárás a természetes fogak megőrzésében nagy szerepet játszik, hiszen a műgyökér nem támaszkodik azokra. Az úgynevezett titán csapot a rágócsont eltávolítása után közvetlenül be lehet helyezni az állkapocscsontba. Az azonnal terhelhető implantátum segítségével, illetve felhasználásával a fogorvos kielégíti a legmagasabb esztétikai elvárásokat is. A csont legerősebb részén kerül rögzítésre, ezért stabil megtámasztás jön létre.

A kezelés helyi érzéstelenítővel veszi kezdetét, így nem jár túl nagy kényelmetlenséggel. A beültetés kortól függetlenül megtörténhet. A magyarországi rendelők hangulatosak és az orvosi csapatok is nagyon kedvesek. Az azonnal terhelhető implantátum ára egyénenként változó.