A multifunkciós etetőszék megkönnyíti az étkezést

multifunkciós etetőszék

A termék méretben, anyagban és kialakításban sokféle lehet. A multifunkciós etetőszék háttámlája dönthető és fix kivitelben egyaránt elérhető. Lehetőleg olyat válasszon, amelyik nagyobb tálcával van felszerelve és peremmel is rendelkezik! Az efféle kelléken elférnek az ételek és nem kell attól félni, hogy egy véletlen mozdulat következtében lecsúszik a tányér.

Vannak olyan darabok, amelyeken pohártartó kapott helyet. A multifunkciós etetőszék tálcája egyetlen mozdulattal levehető, így a gyermek az asztalhoz ülve csatlakozhat az étkezésekhez. A tisztítása egyáltalán nem bonyolult. A lecsatolást követően dobja be a mosogatógépbe. A műanyag típus 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik. Védelmet garantál még a lecsúszás gátló heveder vagy rúd is.

Minden darab puha párnázott huzattal együtt kapható, ami biztosítja a kényelmet. A multifunkciós etetőszék összecsukható és kevés helyet foglal. A faváltozatok bükkből és fenyőből készülnek. Jól passzolnak a lakásban található bútordarabokhoz és különféle használati tárgyakhoz.