Monopoly társasjáték gyerekeknek való kiadásban

monopoly társasjáték

Bizonyos játéktípusok már megérdemlik a kultikus jelzőt, hiszen olyan régóta és stabilan megállják a helyüket a többi között. Ezek közé tartozik a Monopoly társasjáték is, aminek a gyártója nem ült a babérjain, hanem folyamatosan fejlesztette a termékét.

Ennek köszönhető, hogy a boltokban a klasszikus változat mellett, már megannyi típus is helyet kap. Vannak olyanok, amelyek kifejezetten a kicsiknek szólnak, ezért a szabályok valamelyest egyszerűbbek, na és feltűnnek a kártyákon a kedvenc mesehősök is, mint Peppa Malac vagy az L.O.L. Surprise babák. A Monopoly társasjáték bizonyos változatai kifejezetten a zenerajongóknak vannak dedikálva, mint például a Rolling Stone-os kiadás.

A gyártó természetesen a film és sorozat imádóiról sem feledkezett meg, ezért ötvözte a saját szabályait a Jóbarátok, a Gyűrűk Ura vagy az Agymenők agyament tematikájával. A Monopoly társasjáték így nemcsak izgalmas, de talán még szórakoztatóbb, mint valaha. Gyönyörű fővárosunk szerelmeseinek pedig itt van a csodálatos Budapest Monopoly társasjáték!