A Ryanair kézipoggyász méretének szabályai

Ryanair kézipoggyász

A fapados légitársaságok igyekeznek kedvező kínálattal magukhoz csalogatni az utasokat, mivel a jelenlegi helyzetben nem egyszerű az utazás. Ennek ellenére, a Ryanair kézipoggyász bizonyos feltételek mellett vihető csak fel a fedélzeti kabinba. Elsősorban a méret számít, hiszen az a lényeg, hogy az ülés alatt vagy az utasok fejénél lévő csomagsávba beférjen a Ryanair kézipoggyász.

Az aktuális méreteket érdemes utazás előtt ellenőrizni, mivel a repülőtársaságok gyakran változtatják az utazási szabályzatot. Aki nem repül gyakran, mindenképp nézzen utána az utazásakor érvényes előírásoknak! A kézipoggyász mellett egy kézitáska és egy takaró lehet az utasnál.

Az összes többi csomagot indulás előtt fel kell adni, természetesen külön díjazás ellenében. Ennek súlyáról és méretéről is minden információ megtalálható az adott légitársaság honlapján, a csomagleírási szabályzatban. Aki utazási irodán keresztül vásárolja a jegyet, azoknak az iroda nyújt tájékoztatást a Ryanair kézipoggyász méretéről és súlyáról.