A szőr elleni ülésvédő autóba is kapható

ülésvédő autóba

Sok családban a kutyák teljes jogú tagnak számítanak, így az utazásokra és a nyaralásokra is menni szoktak. Ha nem akarunk szőrben úszni, akkor az ülésvédő autóba lehet a segítségünkre.

Hiába szeretünk a kedvencünkkel lenni, az évszakváltás azzal jár, hogy ők is lecserélik a bundájukat. Egyesek minden reggel úgy kezdik a napot, hogy megfésülik a szőrpamacsot, azonban még így is bőven takarítani kell utánuk. Mit mondhatunk az autós utazásokról? Lehet, hogy a mi kutyánk nyugodtan üli végig az utat, de olyanok is vannak, akik megállás nélkül mocorognak. Minél több időt töltenek el a járműben, annál több szőrt kell majd összeszedni, ami nem mindig könnyű feladat. Hiába esünk neki az ülésnek egy porszívóval, a makacs szálak mágnesként ragadnak a huzathoz és csak a kefélés segít.

Az ülésvédő autóba úgy van kitalálva, hogy könnyedén kivehessük a kocsiból, így a takarítás is egyszerűbb. Ehhez jön hozzá a használt alapanyag is, ami nem vonzza magához a szőrszálakat, tehát még könnyebb lesz a takarítás.