Melyik a legjobb horgolócérna a nyári ruhákhoz?

horgolócérna

A horgolt termékek nagyon szépek és kifinomultak. A munka sikerének egyik alapvető eleme a megfelelő fonalválasztás, mert a horgolócérna jelentősen befolyásolja a végeredményt. Nyáron és késő tavasszal, amikor a Nap forrón süt, a déli melegben mindenki arra vágyik, hogy elrejtőzzön a napsugarak elől és valami olyasmit viseljen, ami elfedi a finom és érzékeny bőrt, ugyanakkor szinte észrevehetetlen a viselése.

A könnyű és vékony horgolócérna tökéletesen alapanyaga lesz a vékony horgolt ruháknak. Minden kézműves, akár profi, akár kezdő, megpróbál örömet szerezni magának vagy a szeretteinek és meglepni a körülötte lévőket egy eredeti és kézzel készített öltözettel. A nyári ruhák horgolásához a leggyakrabban használt fonalak pamutalapúak.

Ezek valóban sokoldalúak és mindenki kedvencei. Az akrilfonalak szintén aktuálisak a nyári ruhák készítésénél. Az akril horgolócérna hipoallergén, puha, kellemes tapintású, mosás után pedig nem fakul ki és nem megy össze. Nagy előnye az is, hogy a belőle készült ruhák egyáltalán nem gyűrődnek.