A vanília kivonat kiválóan nyugtat

Számos virágot és esszenciális olajt tartalmazó növényt felhasználnak a szérumok előállításánál, amit az aromaterápiában és a helyiségek felfrissítésében is alkalmaznak. A vanília kivonat mennyei légkört biztosít a lakásban, az autóban és az irodában egyaránt.

A kellemes aroma kiváló a nehéz munkanap utáni relaxáció eléréséhez. Elektromos illatosítókban, hidegpárologtatókban és lazító fürdővíz elkészítéséhez is nagyszerű alapanyagaként szolgál.

A nyugtató, édeskés szérum kiváló a várótermekben, a wellness központokban, a cukrászdákban és az éttermekben való felhasználásra. Az online webshopok termékkínálatában flitter és gél kapszula formájában is elérhető, ami pár könnyed kattintás segítségével egyszerűen beszerezhető.

A vanília kivonat előállítása során, a gyártó az előírásoknak megfelelő alapanyagokat használ, amelyek nem okoznak allergiás tüneteket és fulladásveszélyt sem. Ha még nem szerezte be a csodálatos vanília kivonat példányát, elérkezett az idő, hogy az otthonában is kellemes légkört teremtsen a készítmény alkalmazásával!