A virágpor a természet ajándéka

virágpor

A természetbarátokat bizonyára nem lepi meg, hogy létezik egy olyan, szuperélelmiszerként emlegetett immunerősítő, amivel a növények ajándékoznak meg, természetesen a méhek közbenjárásával.

A virágpor megannyi ásványi anyagot és enzimet tartalmaz, így olyan erőforrásnak számít, ami egyetlen házipatikából sem hiányozhat. Nemcsak kitűnő energetizáló hatása van, hanem összetevőinek köszönhetően, gyulladásgátlóként és méregtelenítőként is remek szolgálatot tesz. A teljes mértékben természetes alapanyagú termékeket kínáló Beobee méhészet felhozatalából, magától értetődően a virágpor sem hiányozhat. A vállalkozás virtuális boltjából, a beobee.hu honlapról többféle – 250 és 450 grammos – kiszerelésben is megrendelhetjük ezt a prémiumminőségű árucikket, ugyanakkor a családi immunerősítő csomag részeként is beszerezhetjük.

Az említett internetes oldalon tájékoztatást kapunk arról, hogy milyen mennyiségben ajánlott a virágpor napi fogyasztása, ugyanakkor azt is megtudhatjuk, hogy milyen élelmiszerekbe keverhető ez az egészségvédő táplálék.