Almeva rendszer az internetről

Almeva

A hűtés- és fűtéstechnikához szükséges eszközöket és kellékeket nem csupán fizikai szakboltokban lehet megvásárolni manapság. Talán pár éve nem is gondoltuk volna, hogy olyasmit is vehetünk majd online, mint az Almeva Flex talpas bekötő könyök flex csőhöz. Ez pedig nagyban megkönnyíti mind a szakemberek, mind pedig a kazántulajdonosok dolgát.

A komfortszerelvenyshop.hu webáruházban ez az eszköz az otthonunk kényelméből és biztonságából akármikor beszerezhető remek árban. Az Almeva olyan rendszer, ami kondenzációs és alacsony hőmérsékletű kazánok égéstermékének elvezetésére szolgál, ahol a kazánból kilépő égéstermék hőmérséklete nem nagyobb mint 120 °C.

Elsősorban túlnyomásos és magas nyomású fűtésberendezésekhez alkalmazható, azonban nem használható olyan tüzelőberendezésekhez, ahol koromégés léphet fel. A remek minőségű Almeva berendezés alkalmas nedves üzemmódra és nem kevesebb, mint 2 év garancia is jár hozzá. Az erős, időtálló termék ára pedig több, mint megfizethető és a szállítása is előnyös körülmények között történik.