Aromaterápia többféle módon

Egyre többen fordulnak a betegségek természetes megelőzéséhez és kezeléséhez. Az egyik roppant közkedvelt módja az egészség megőrzésének az aromaterápia. Bizonyára már mindenki hallotta ezt a kifejezést és nem véletlenül. A nyugati orvoslást tökéletesen kiegészíti, sok esetben egyenesen helyettesíti az aromatikus hatóanyagokat tartalmazó gyógynövények és az ezekből készült illóolajok alkalmazása. Az alternatív gyógyászat mindig is a gyógynövények természetes erejére támaszkodott, az illóolajok pedig fontos szerepet játszottak a gyógyításban, felfrissítésben és relaxálásban.

Az aromaterápia ugyanakkor nemcsak a testre gyógyír, mert a lelket is egyensúlyba hozza, de az elmét is élénkíti. Roppant népszerűsége nem csupán a bizonyított hatékonyságában rejlik, hanem a változatos felhasználási módjaiban is. Az aromaterápiát ugyanis elképzelhetjük úgy, mint egy élvezetes feltöltődést egy jó nagy kád vízben pár csepp növényi esszenciával, vagy mint bedörzsölést, arcgőzölést, borogatást, párologtatást, száraz inhalációt a panaszokra legalkalmasabb illóolajokkal. A modern nő szeretne mindent megtenni az egészsége és a szépsége érdekében. Nem muszáj persze drasztikus megoldásokhoz folyamodni, hiszen a csipkebogyó olaj arcra a természet erejével küzd a bőr problémái ellen. A csipkebogyó teáról mindenki tudja, hogy mennyire hatékony, egy igazi C-vitamin bomba. Nos, nincs ez másképpen az olajjal sem, ami szintén tartalmazza ezt a hatóanyagot. A medinatural.hu webshopban kapható termék kiválóan őrzi a csipkebogyó áldásos tulajdonságait, mivel kímélő hidegsajtolással vonják ki a növény magjából.

A csipkebogyó olaj arcra nagyszerű tulajdonságai szinte felsorolhatatlanok, tulajdonképpen egy valódi elixírről beszélünk, ami segít az arcunk fiatalságát, üdeségét, feszességét megtartani. A csipkebogyó olaj arcra ráadásul remek áron kapható, így bárki használhatja, aki száraz, hámló, viszkető gyulladásra hajlamos bőrrel, régi vagy új kevésbé esztétikus hegekkel, terhességi csíkokkal és striákkal küzd. Szőrtelenítés, szoláriumozás, napozás után is ajánlott a felvitele.