Az aloe First spray vészhelyzetekben is használható

aloe First spray

Az a jó a természetes gyógyászatban, hogy bármikor használhatjuk és nem kell kellemetlen mellékhatásoktól tartani. Az aloe First spray hatásai közé tartozik például a bőr irritációjának a megszüntetése, a csípések és viszketések minimalizálása. Legyen szó csalánról, égésről vagy egy szerencsétlenül sikerült vágásról, ez a spray közvetlenül a bőr felületén alkalmazható és szinte azonnal megnyugtatja azt.

Fájdalomcsillapító hatása rögtön érezhető, miközben a száraz bőrt is hidratálja. Az aloe vera tartalmú szer gyorsítja a gyógyulást, mivel hozzájárul az új sejtek képződéséhez. Használata nem jár fájdalommal, sokan torokgyulladás csökkentésére is fogyasztják.

A sprayt ugyanúgy lehet alkalmazni, mint más dezodorokat, azzal a különbséggel, hogy ezek nem csípnek és nem tartalmaznak vegyi anyagokat. Érdemes belőle legalább egyet tartani otthon, hogy a vészhelyzetekben használhassuk. Az aloe First spray több mint 80%-a tiszta aloe verát tartalmaz, a fennálló maradék más gyulladáscsökkentő növények összessége.