Az ideális kerekesszék kiválasztása

kerekesszék

A különféle gyógyászati segédeszközök beszerzésekor nem szabad elhamarkodottan dönteni. Ez a kerekesszék esetében különösen igaz, mivel nemcsak egy alkalomadtán használatos tárgyról van szó, hanem olyasvalamiről, ami a napi rutin részét fogja képezni. Sőt, bizonyára elég nagy igénybevételnek lesz kitéve, nem beszélve arról, hogy a lehető legnagyobb kényelmet és biztonságot kell nyújtania a benne ülő személynek.

Tehát alaposan fel kell mérni a beteg igényeit, figyelembe kell venni az állapotát, a körülötte lévő körülményeket és csak ezután érdemes határozni arról, hogy melyik lesz az ideális kerekesszék. A választék elég széles, így nem kell kompromisszumokat kötni.

Némi idő és energia befektetésével meg lehet találni azt a modellt, ami minden szempontból megfelelő, csak jó helyen kell keresni. Például a kimondottan gyógyászati segédeszközökre specializálódott harmoniagyogyaszat.hu webáruház kínálatában többféle kerekesszék is szerepel. Az oldal munkatársaitól szakértői tanácsot is kérhetünk a választáshoz.