Baba testápoló? Akkor HerbArting!

baba testápoló

Mindenki szereti az illatos készítményeket, amelyekkel a mindennapi tisztálkodás és bőrápolás zajlani szokott. A felnőttek hámrétege sokkal ellenállóbb, mint a csecsemőké, ezért fontos, hogy a baba testápoló mindenféle mesterséges anyagtól mentes legyen.

A piacon több cég forgalmaz ilyen termékeket, például a HerbArting is ilyen. A már újszülött kortól ajánlott produktumok egyáltalán nem váltanak ki allergiás reakciókat, így a szülők nyugodt szívvel vihetik fel a baba testápoló készítményt a kicsi bőrére. Az alapfelszereltségnek számító popsi- és arckrém nem elegendő, ugyanis sokan nem tudják, de a kicsik bőre éppen annyira hajlamos a kiszáradásra, mint a felnőtteké. A pólyások még nem tudják elmondani, hogy mire van szükségük, ezért a szülőknek még a legparányibb testbeszédre is oda kell figyelniük.

A baba testápoló fürdés után vagy bármikor alkalmazható, amikor szükség van rá. A gyors felszívódású krém nem hagy nyomot maga után és ragacsos érzetet sem kelt. Aki az összetevőkre kíváncsi vagy vásárolni szeretne, az látogasson el a herbarting.hu webáruházba!