Bőrfeszesítő testápoló narancsbőr ellen is

bőrfeszesítő testápoló

A testünk minden részére hat a gravitáció, ráadásul a kollagén termelés csökkenése is megmutatkozik a bőrünkön. Nagyon sok ok állhat a háttérben, azonban egy kivételes tulajdonságokkal rendelkező bőrfeszesítő testápoló még a legsúlyosabb esetben is jó hatást érhet el. Fiatal korunkban a bőrünk feszes, sima, azonban a korral ez megváltozik.

A genetikán túl, ebben szerepet játszik a táplálkozás, a testmozgás mennyisége és a hormonális változások is. Persze a narancsbőrt, a lötyögő combokat és karokat nem kell egyszerűen csak elfogadni, hanem egy igazán hatásos bőrfeszesítő testápoló terméket bevetni annak érdekében, hogy az életvitelünk és a korunk minél kevesebb nyomot hagyjon rajtunk.

Az AHAVA termékcsalád narancsbőrre, illetve laza bőrre ajánlott natúr kozmetikumai segítik a bőr rugalmasságának visszanyerését olyan hatóanyagokkal, mint a Holt-tengeri só és iszap, valamint a vitaminok és növényi kivonatok. A bőrfeszesítő testápoló mellett, érdemes alkalmanként a hamvasító növényi és selymesítő sós testradírokat is használni.