Futártasak méretek összehasonlítása egy helyen

futártasak

A piacon viszonylag nagyon gyorsan elterjedt a biztonsági futártasakok használata, amelyeket a mai napig szívesen használnak különféle ágazatokban. Az internetes rendelések kirobbanásával óriási igény van ezekre a csomagolóeszközökre. A www.csomagolofolia.hu weboldalon remek tájékoztatót találhat a különböző futártasak méretekről. Minőségi anyagának köszönhető, hogy kisebb vagy nagyobb termék csomagolásra is alkalmas. Gyártáskor a polietilén a fő alapanyag, ami egy rugalmas, erős műanyag.

Mivel egy biztonsági ragasztószalag zárja le a tasakot, így dokumentumok, postai utalványok, banki papírok küldésére is alkalmas. Akár törékeny dolgot is csomagolhatunk, mert a buborékos fólia megvédi a törésveszélytől, és biztonságban szállítható. A csomagolofolia.hu weboldal bő választéka közül bárki kiválaszthatja a számára megfelelő tasakot a méretek alapján. A környezetbarát futártasaktól az egyedi igények alapján gyártott termékekig, minden megtalálható.

Színük alapján sikerül megkülönböztetni a tasakokat, ugyanis a belső részük fekete, míg a hagyományos tasak külső része fehér, az öko tasaké pedig kék. Ahhoz, hogy küldeményünk ne sérüljön, a megfelelő méret kiválasztása nagyon fontos szempont. A biztonsági futártasak pontos méretei a kisebbtől kezdve lehet 170×240+40mm, melynek szabványmérete A5, C5, vagy 175×250+50mm, szabványmérete B5, és a nagyobb méret elérheti akár a 600×900+50mm-t, A1-es szabványmérettel. A követőkódos futártasakok közül is választhatunk, amelynek méretei lehetnek 165×245+50mm-től a 315×455+50mm-ig.

A méretek a tasakok belső méretére vonatkoznak. Előszőr is fontos tudni a küldendő termék méreteit, hogy pontosan ki tudjuk választani a megfelelő futártasakot. Nem érdemes egy kisebb méretűbe belegyúrni egy nagyobb terméket, vagy fordítva, egy nagyobb zacskóba egy kicsi apróságot, mert a szállítás során a küldeményünk könnyen sérülhet, rongálódhat. Ezért fontos, hogy a fent említett weboldalon pontosan tájékozódjon, és még többet megtudjon a biztonsági futártasakok hatékonyságáról. Tájékoztató információkkal várják ügyfeleiket.