C vitamin szérum a ragyogó bőrért

c vitamin szérum

A C-vitamin egyedülálló hatásairól már mindenki tudomást szerzett. Ezt a vitamint főként belsőleg szokták alkalmazni tabletták, porok formájában. A külső használatra a C vitamin szérum az ideális anyag. Vitamint egyenesen a bőrre?

De még mennyire! Azt már tudjuk, hogy ez a hatóanyag rendkívüli tulajdonságokkal bír belsőleg, hiszen erősíti az immunrendszert, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat, szinte mindenre jó. Nos, ugyanilyen jótékonyan hat külsőleg is, hiszen az antioxidáns hatásának köszönhetően, a C vitamin szérum lassítja az öregedést. A bőr gyorsan meghálálja az alkalmazását, hiszen kevésbé lesz ráncos, ám annál inkább ragyogóbb. A szérum könnyen beszívódik, nem okoz ragacsos, olajos érzést. A friss és kellemes koreai C vitamin szérum fajták az ázsiai gázló és az acerola erejével teszik a bőrt rugalmassá, ragyogóvá és élettel telivé.

A goodskin.hu webáruházban ezek a kiváló minőségű, organikus termékek remek árban megrendelhetőek. Ne botox-szal töltse fel az arcát, hanem természetes vitaminnal!