Mindenkinek jó a vezetéknélküli töltő?

vezetéknélküli töltő

Mostanában az emberek szeretik, ha nem kell kábeleket használniuk. Ez nemcsak a zenehallgatásra, hanem az esti töltésre is igaz, így egyre több helyen kapható vezetéknélküli töltő. Mielőtt vásárlásra szánjuk magunkat, érdemes elgondolkodni néhány dolgon, hogy semmiképpen ne bánjuk meg a döntésünket.

Telefontól és használattól függően, egyeseknek egész nap bírja az akkumulátor és csak este töltik, mások pedig naponta többször is az áramforrásra csatlakoznak. Amennyiben otthonról dolgozunk, a vezetéknélküli töltő tényleg kényelmes, bár arra azért figyelni kell, hogy megfelelően helyezzük el rajta a készüléket.

Azonban, hogyha sokszor úton vagyunk, akkor nem ez a legjobb megoldás. Gondoljunk csak arra, hogy hová fogjuk csatlakoztatni a kábelt. Lehet, hogy power bank nálunk van, azonban a telefonnak pontosan a töltőn kell lennie, ami egy táskában például lehetetlen. Ezután jön az a tény, hogy sok vezetéknélküli töltő sokkal lassúbb, így inkább a hagyományos kábelt használjuk. Vásárlás előtt mindig győződjünk meg erről is!