Cégkivonat elektronikus formában

Cégkivonat igénylés egyszerűen

Manapság már minden felgyorsult, mindenre azonnal szükség van, kiváltképp ha céges dologról van szó. Gyorsan és egyszerűen megoldható a cégkivonat letöltése, amennyiben a hitelescegkiconat.hu szolgáltatását választjuk.

Érdemes alaposan utánanézni, hogy honnan szerezzük be az adatokat, mert megtörténhet, hogy egy nem megbízható forrásból származó letöltés, nem tartalmazza az adott vállalkozás aktualizált adatait. Ebben az esetben lehetőségünk nyílik a cégkivonat elektronikus, illetve papíralapú beszerzésére, természetesen hitelesített pecséttel.

Csak néhány adatot kell megadni és a nap 24 órájában ki lehet kérni a cégdokumentumokat. Sok helyen a felesleges regisztrációval rabolják az ügyfelek idejét, viszont itt arra sincs szükség.

A cégkivonat igénylés után csak pár órának kell eltelnie és már kézhez is kaphatjuk a szükséges dokumentumokat. A cégkivonat hitelességét mi sem bizonyíthatná jobban, mint az, hogy az adatokat az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő szolgálata biztosítja.