Egydedi megoldások a Konecranestől

Hatékony daruk, emelők

A gépiparban a gyártósorokon modern emelőkre van szükség, a hatékony termelékenység érdekében. A forgódaruk és a láncos elektromos emelők a Konecranestől kimagasló minőséget képviselnek.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, kevés karbantartást igénylő berendezésekről van szó, amelyek a nagy igénybevétel ellenére is képesek helytállni az intenzív használat mellett. A forgódaruk a Konecranestől a különféle műhelyek és iparágak igényei szerint állíthatóak be.

Ez a sokoldalúság az egyik legnagyobb előnyük ezeknek a szerkezeteknek. Egyaránt felszerelhetőek a falra, viszont a kínálatból természetesen nem maradhattak ki az oszlopos forgódaruk sem. A szabványos falra szerelhető változatok 180 fokban képesek elfordulni, míg az oszlopos típusok 270 és 360 fokban is mozoghatnak az igényeknek megfelelően.

A telepítésükhöz nincs szükség olyan sok időre, ezért röviddel ezután már üzembe is helyezhetőek. Ez egy egyedi megoldásnak számít a Konecranestől, mert így sokkal könnyebben áthelyezhetőek az emelők, ami kevesebb időkieséssel jár.