Chipolino triciklik nehéz terepre tervezve

Chipolino tricikli

A háromkerekű bicikli kiváló alternatívája a babakocsinak és segít a gyermekeket önállóságra szoktatni. A benne töltött napi túrák javítják a mozgás koordinációt, illetve erősítik és edzik az izmokat. A Chipolino tricikli szülőknek készült fogantyúja által az anya vagy az apa segíthet a kicsinek abban, hogy jó irányba haladjon, de akár teljes mértékben irányíthatják a járművet. A fogantyú nélküli modelleket az idősebb gyerekeknek tervezték.

A Chipolino tricikli kerekei kopásállóak és jól manőverezhetőek, így kényelmes vezetést biztosítanak, észrevehetetlenné téve az út hibáit. A gyártó által készített modellek között a fiús és a lányos változatok is megtalálhatóak. Ezek eltérőek a kialakításukban, a színükben, az ülés magasságában és annak alakjában is.

A márka a további tartozékok elérhetőségéről is gondoskodott, így a kormányhuzat, a játéktartó kosár, a lábtartó és a csengő is helyet kapott a hasznos felszerelések között. A Chipolino triciklik fontos részlete a napellenző, ami megvédi a babákat a napsütéstől, az esőtől, a hótól és más időjárási jelenségektől.