Sok mindenre jó egy profi japán konyhakés készlet

profi japán konyhakés

A konyhai eszközeinket mindennap használjuk. Rengetegszer kerül a kezünkbe például a konyhakés, aminek segítségével készítjük a családnak a reggelit, ebédet, vacsorát. Bosszantó dolog, ha ez az eszköz nem eléggé éles, ha csak nagy nehezen tudunk vele egy zöldséget, gyümölcsöt meghámozni, felszeletelni, ezért tanácsos valami nagyon jó minőségűt beszerezni a kezünk alá. Ha többet szeretne megtudni a népszerű japán konyhakésekről, akkor mindenképp érdemes szétnéznie az ezkes.hu weboldalon. Ezen a weboldalon a vágóeszközök hatalmas választékával találkozhat.

Itt biztosan megtalálja a céljainak megfelelőt. Készleten szerepel a Global Sai háromdarabos konyhakés készlet, ami kitűnő választásnak minősül. A szett tartalmaz 1 darab 19 cm méretű szakácskést, 1 darab általános konyhakést 14,5 cm nagyságban, valamint a 9 cm hámozókést. Rendkívül modern kellékek ezek, hiszen a Sai a gyártónak az egyik új modellje. A legkorszerűbb anyagokból került előállításra a szett, a kések pengéje úgynevezett szendvicsacél.

Kétoldalt SUS410 rozsdamentes acél fogja közre a kés magját, ami speciális Cromova 18 SANSO, kemény rozsdamentes acél. A kések pengéinek nagyon jó az éltartásuk, köszönhetően a magas molibdén és vanádium tartalomnak. A markolatok igazán kényelmes kialakításúak, a kés súlyelosztása pedig tökéletes. Stabil fogást biztosítanak az acélmarkolaton speciálisan kialakított gödrök, ezzel is csökkentve a baleset veszélyét. Mert azért valljuk be, előfordul, hogy egy éles késsel véletlenül elvágjuk a kezünket!

Nos, azért is ideális továbbá egy profi japán konyhakés készlet, mert amint látjuk, többfélét is tartalmaz, amire a konyhában mindig szükség lehet. Aki gyakran tevékenykedik ebben a helyiségben, biztosan tisztában van azzal, hogy különböző konyhai műveletekhez más-más kés használata szükségeltetik. Az említett készletben a 3 leggyakrabban alkalmazott vágóeszköz található meg. Ön is megvásárolhatja ezt a szettet vagy bármelyik másikat az ezkes.hu webáruház jóvoltából, így a konyhai munka élvezet lesz.