Csodákat rejt az USA körutazás

USA körutazás

Sokan nem csupán egy úti célt tűznek ki maguk elé, hanem szívesen eljutnának több érdekes helyszínre, egyetlen nyaralás során. Ezt segíthet megvalósítani az USA körutazás, hiszen a több napon át tartó program keretein belül különböző városokat és nevezetességeket tekinthetünk meg. Hajókázzunk a Hudson folyón a Szabadság szobor közvetlen közelében vagy pattanjunk kerékpárra a Central Parkban!

Tekintsük meg a Niagara vízesést, esetleg tegyünk egy kitérőt Washingtonba, ahol az USA körutazás jóvoltából a világ legmagasabb kőépítményét is megcsodálhatjuk! Bostonban keressük fel az Egyesült Államok legnagyobb múzeumát az MFA-t, ami 450 000 műalkotásnak ad otthont. Földöntúli panoráma tárulhat a szemünk elé, hiszen az USA körutazás egészen a Grand Canyonig visz minket. Las Vegas grandiózus szállodái és pezsgő hangulata magával ragad, aki pedig a természetben szeretne megélni feledhetetlen pillanatokat, várják őt a Zion Nemzeti Park harsogóan vörös hegyei, ahol a vízesések mentén kirándulhat a helyi indián túravezetővel.

Utazóktól utazóknak az Amerika Neked weboldalán

Aki a Haawaii-szigeteken pihenné ki a fáradalmait, igényelhet segítséget az utazása megszervezésében. Az Amerika Neked munkatársai elkötelezettségüknek köszönhetően, magas minőségben kínálják a szolgáltatásaikat. A szigetcsoport tagjai jelentősen eltérnek egymástól, ebből adódóan érdemes legalább 2-3 részt is megtekintenie annak, aki felkeresi ezt a térséget. Lenyűgözően zöld hegységek, kuriózumokat magukban rejtő botanikus kertek, vulkánok és vízesések várják a szenvedélyes utazókat, akik az Amerika Neked közreműködésével számtalan fakultatív program közül választhatnak.

Búvárkodás keretein belül úszhatnak a teknősökkel, kirándulhatnak a buja esőerdőkben, szörfözhetnek az óriási hullámokon és még helikopterrel is lehetőségük van bejárni a környéket. Az Amerika Neked kínálata nyomán 6 éjszakát tölthetünk el négycsillagos szállodában vagy a tengerparton elhelyezkedő exkluzív apartmanok egyikében. Váltsa valóra az álmát és utazzon el egy távoli kontinensre!