DD Step sportcipő a fenntarthatóság jegyében

dd step sportcipő

A gyermekek mozgásigénye különösen magas. Ezt a tényezőt és a picik egészséges fejlődését szolgálja minden speciálisan kialakított DD Step sportcipő. A 3D varrásnak köszönhetően, 70%- al kedvesebb ragasztót alkalmaznak a gyártás során, ezzel is védve a lurkók egészségét.

Minden lábbeli úgy kerül legyártásra, hogy már a tervezés folyamán nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a picik bőrével érintkező anyagok teljesen természetesek legyenek és a lehető legjobb minőséget képviseljék. Prémium marhabőrt használnak fel minden DD Step sportcipő megalkotása során, továbbá természetes bőrből készülnek a belső bélések és a talpbetét borítása is. A szintén természetes gumitalpak előnye, hogy igen tartósak és a rugalmasságuk révén, a gyermekek szabadon mozoghatnak.

A DD Step sportcipő az úgynevezett lábujjvédő kialakításnak köszönhetően biztosítja az ujjak komfortos elhelyezkedését és a lábak optimális növekedését. Egy formázott PVC kéreg a belső és a felső rész között terül el, alátámasztva így a picik sarokcsontját.