Az eldobható maszk csökkenti a vírusok terjedésének kockázatát

eldobható maszk

Napjainkban a koronavírus elleni védekezés rendkívül fontos. Hogyan védekezhetünk a vírus ellen, miközben másokat sem fertőzünk meg? Az eldobható maszk a legjobb módja annak, hogy eltakarjuk a szánkat és az orrunkat.

Ezt a védőfelszerelést számos változatban vásárolhatod meg tőlünk, különböző kivitelben és színben. Melyik védőmaszk a legjobb? Sajnos erre nincs általános válasz. Az eldobható maszkokat a lehető leggyakrabban kell cserélni. De bármilyen típusú védőmaszkot is választasz, ne feledd, hogy az soha nem véd 100%-ban a vírusok ellen. Még a szűrővel ellátott termékek is elsősorban arra szolgálnak, hogy a kórokozók ne fertőzhessenek meg másokat.

Az eldobható maszk a rövid utakra mindenképpen jó. A dupla vagy 3 rétegű kialakításnak köszönhetően, csökkentik a mikroorganizmusok, por vagy szennyeződések bejutásának kockázatát. Az eldobható maszk megakadályozza azt is, hogy a kezek hozzáérjenek az archoz, ami segít fenntartani a higiéniát. Azonban tisztában kell lenni azzal, hogy a teljes védelmet csak akkor érhetjük el, ha gyakran kezet mosunk.