Dixit egyszerű szabályokkal

Dixit

Napjainkban már rengeteg, jobbnál jobb társasjáték található meg a piacon, amelyek remek szórakozást biztosítanak kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Kiváló választás például a Dixit, a sejtelmesen fogalmazás és a szárnyaló képzelet érdekes játéka. Izgalmas és vicces is egyúttal, amivel egy esős délutánon az egész család pompásan szórakozhat.

Nagyon szép képek láthatóak a Dixit társasjátékban, így már ezeknek a látványa is varázslatos élménnyel ajándékozza meg a résztvevőket. A játékszabályok nagyon egyszerűek, könnyen megtanulhatóak, a nagy találgatások és nevetések sem maradnak távol a játék közben. Válassza Ön is ezt a társast, és vásárolja meg az okosjatek.hu webshopból, ahol az árak valóban a Földön járnak!

Gyerekzsúrra is kiváló választást jelent, hiszen mindenkit maximálisan le tud foglalni a Dixit játék. Házigazdaként csak azt fogja észrevenni, hogy a kicsik abba sem akarják hagyni a szórakozást, és legfeljebb a tortával tudja elcsábítani őket a játékasztaltól. Élvezze a gyerekzsivajt, a csengő kacagásokat a Dixit által!