Minőségi textilek biopamut felhasználásával

biopamut

Bizonyára már Ön is hallotta, hogy a tiszta pamutból készült ruházat a legegészségesebb és legkényelmesebb. A műszálas viselettel ellentétben, a pamut felszívja a nedvességet és jól szellőzik, az izzadás ellen a sportolóknak is 100% pamutruházatot javasolnak. Gyerekeknek is sokkal egészségesebb, ha a trikóik és nadrágjaik kevés elasztánt, viszkózt, poliésztert, spandexet vagy lycra-t tartalmaznak. Ha a ruha címkéjén azt látja, hogy a termék biopamut felhasználásával készült, akkor tapsikolhat örömében, hiszen ennél jobb anyagot nem is találhatna!

A biopamut rengeteg különféle ruházati cikk alapanyaga lehet, mivel előszeretettel használják pólók, ingek és fehérneműk gyártásánál, hiszen nem okoz bőrirritációt még azoknál sem, akik allergiások a műszálra. Vásároljon minőségi biopamutot a Szakatex textil nagyker termékkínálatából! Legyen Ön is környezettudatos, ugyanakkor készítsen olcsón kényelmes, biztonságos, illetve divatos ruhákat! Az általunk működtetett textil nagykereskedés Budapest területén személyesen is felkereshető, ahol tapintással is ellenőrizheti az anyagok minőségét és el tudja dönteni, mit szeretne rendelni. Az újrahasznosított PE anyagok mellett, nyomatott, szublimációs méteráru is kapható, de nem szabad megfeledkeznie a matracokra szánt védőhuzat anyagválasztékáról sem. Honlapunkon kategorizálva találja meg a létező összes anyagfajtát. Megteheti azt is, hogy előbb kiválasztja a kívánt színeket, mintázatokat és anyagokat, majd a textil nagykereskedés Budapest területén található raktárjában átveszi személyesen. Fontos kiemelni, hogy 10 méternél több anyagot vágunk csak le, ennél kevesebbet sajnos nem tudunk biztosítani.

A Szakatex textil nagykereskedés Budapest egyik legismertebb és legkedveltebb vállalkozása, ahol több ezer szín és anyag között garantáltan mindenki megleli a számára megfelelőt. A minőségi anyagok mellett, olyan hasznos kiegészítőkre is szert lehet ugyanitt tenni, mint például a szilikon szalag, kapocs, melltartóba szivacs és merevítő, valamint fehérneműhöz való kiegészítők.