Egészséges finomság a gluténmentes fánk

gluténmentes fánk

A fánk gyermekkorunk egyik legkedveltebb desszertje volt, de ma sincs ez másképp, csak megpróbáljuk egészségesebben elkészíteni. Ideális választás a gluténmentes fánk, amit fogyókúrázók és gluténérzékenyek egyaránt nyugodtan fogyaszthatnak.

Ennek egyik fő alapanyaga a lisztmix.com webshopban kapható gluténmentes kalács mix, ami sokkal egészségesebb, mint a gabonaliszt. A weblapon megismerheted az Átol Tibor gluténmentes séf által kifejlesztett fánkreceptet is. Egyszerűen és érthetően leírja a gluténmentes fánk előállításának lépéseit, amelyeket betartva, csodálatos süteményt készíthetsz a saját konyhádban. Nincs túl sok összetevője, porélesztő, cukor, néhány tojás, pici rum, napraforgóolaj, víz vagy tej.

Gyakorlatilag nagyon kevés pénzből összehozható ez a finomság, ami nagy előny a mai világban. Ahogyan az is, ha valaki úgy fogyaszthat édességet, hogy közben nem hízik. Ebben segítenek a gluténmentes fánk egészséges alapanyagai, amiket igazán korrekt összegért, egyszerűen szerezhetsz be a webshopból.