Egy kis pontosítás a pályázati hitelekről

Pályázatok

Minden cég életében elérkezik a pillanat, amikor szűkössé válik a hely, ahol az alkalmazottai nap mint nap dolgoznak, vagy a gépek és a berendezések érnek meg a cserére, esetleg lehetőség nyílik a terjeszkedésre. Azonban a felsorolt esetek mindegyikéhez pénzre van szükség, méghozzá nem is kevésre. A legfőbb kérdés ilyenkor mindig az, hogy honnan szerezhető anyagi támogatás?

A Forráscentrum szerint a pályázati konstrukciókkal kombinált hitelek sokkal kevésbé megterhelők tudnak lenni a legtöbb vállalat számára. Sajnos előfordult már olyan helyzet is, amikor valakinek a hitelkérelmét valamelyik bank visszautasította, ezért úgy gondolja, hogy a cége egy jó ideig nem fog kedvezményes hitelhez jutni. Ebben az esetben is érdemes a Forráscentrum Kft. munkatársaihoz fordulni, akik segíthetnek egy olyan üzleti terv elkészítésében, ami bármelyik bank követelményeivel szemben megállja a helyét.

Ugyanakkor érdemes a hiteleket valamilyen pályázati lehetőséggel összekapcsolni, hiszen ebben az esetben sokkal kisebb terhet kell a kölcsönt felvevő cégnek magára vállalnia. Minden tekintetben előnyös megoldás, még akkor is ha elsőre rendkívül bonyolultnak tűnik, hiszen nem mindegy, hogy havonta csak feleannyi kamatot kell majd törleszteni, vagy éppenséggel 5 év helyett 3 év alatt sikerül egyenesbe jönni. Egy ilyen pályázati konstrukcióval kombinált hitel elnyerésének, kivitelezésének és elszámolásának a bonyolult kezelésével pedig megbízható a Forráscentrum Kft.

Munkatársai már jelentős tapasztalati tökével rendelkeznek ahhoz, hogy bármelyik cégnek tőkét szerezzenek a szükséges fejlesztésekhez. Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy szeretne napirenden lenni a folyamatosan megjelenő pályázati és hitelkonstrukciókról, akkor iratkozzon fel Forráscentrum Kft. hírlevelére! Sőt, ha valaki igényli, akkor konzultálhat is az említett cég munkatársaival, hogy melyik lehetőség lenne a legjárhatóbb út a vállalkozásának. Bár a feliratkozás pici dolognak tűnik, mégis ez lehet az első lépés a felvirágoztatásban.