Milyen betegségekre jó a só terápia?

só terápia

Fűben, fában orvosság, tartja a híres népi mondás. Az iménti kijelentés igazságtartalma óriási, amit talán azzal lehetne még kiegészíteni, hogy nemcsak a gyógynövényekben, de a természet más kincseiben is hatékony gyógymódot találhatunk, ha nyitottak vagyunk a természetes lehetőségek kiaknázására. A só terápia precedens értékű e tekintetben.

Az eljárás nemcsak az immunrendszer támogatásában, de a már fennálló légúti betegségek kezelésében is elképesztő eredményeket tud felmutatni. Abban az esetben tehát, ha fontosnak véli az egészségének támogatását, illetve a visszaszerzésének a természetes, mellékhatások nélküli módszereit, akkor jó helyen jár.

Tudta azt például, hogy a kutatások és az eddigi tapasztalatok szerint, már a sókamrában tett alig néhány látogatás is hatékonyan javítja az ekcémával vagy a megfázással járó tüneteket? Ez az ősi gyógyító erő, a só, egyébként a torokgyulladás kezelésében vagy a krupp panaszainak a csillapításában is verhetetlen. A só terápiával kapcsolatos részletekért kattintson a fenti linkre!